Amy-Tan van Sophidaro

Amy-Tan

Amy-Tan van sophidaro is een blauwe poes en is geboren op 19 mei 2002 uit een fawn kater en een blauwe poes. De vader heet Kijkmauwes Atilla Dreamweaver en de moeder is Truffel-Pearl van Sophidaro. Amy is een hele lieve poes en vraagt altijd om aandacht, krijgt ze deze niet, dan dringt ze zich wel aan je op. Ze heeft een hele mooie bouw en is zeer mooi van kleur. Helaas heeft ze in het nest een beschadiging opgelopen aan heer rechter oogje (Deze had ze nog niet toen we haar voor het eerst zagen), hierdoor heeft ze veelal een 'vochtig' oogje. Ondanks haar leeftijd is ze nog steeds de baas in huis en als haar iets niet aanstaat, dan laat ze het de anderen ook goed merken.

Amy is onze allereerste abessijn en zei is er dus ook verantwoordelijk voor dat we helemaal verliefd zijn geworden op de abessijn.

Naam: Amy-Tan van Sophidaro
Ras: Abessijn
Geslacht: Poes
Kleur: Blauw (Aby A)
Geboren: 19 mei 2002
Stamboeknummer: NPV 0205-0143

Stamboom van Amy-Tan van Sophidaro

Aygo of Bahir Dar

Aygo

Aygo of Bahir Dar is een blauwe kater afkomstig uit een fawn poes en een wildkleur kater. De moeder van Aygo is Jazz Fay of Bahir Dar en de vader is Hotchocolate Umberto. Aygo is geboren op 2 maart 2010. Aygo is de enige kater die we hebben en gelukkig heeft hij onze poes Jethro's Sinja Safyra nog kunnen dekken. Helaas hebben we hem daarna moeten laten castreren, omdat hij teveel sproeide in huis. Hij gaat nu dus als kastraat door het leven, iets wat we heel erg zonde vinden. Desalniettemin hebben we van hem een heel mooi nestje mogen krijgen, twee katers in de kleuren sorrel en wildkleur. Het bijzondere is dat zijn twee jongen geboren werden op zijn verjaardag.

Aygo is een hele grote kat en is ook de meest ondeugende hier. Hij weet altijd wel weer iets te vinden om mee te spelen en het maakt hem niet uit of het nu een speelmuisje is of iets waar hij niet aan mocht komen. Is het spelen voorbij dan komt hij graag even bij je om aandacht vragen, iets wat hem ook graag geven.

Naam: Aygo of Bahir Dar
Ras: Abessijn
Geslacht: Kater (Kastraat)
Kleur: Blauw (Aby A)
Geboren: 2 maart 2010
Stamboeknummer: NRKV 2010-0083

Stamboom van Aygo of Bahir Dar

Jethro's Sinja Safyra

Safyra

Jethro's Sinja Safyra is ene poes en is geboren op 21 december 2009. Zij is afkomstig van 2 wildkleur ouders. Haar moeder is Jethro's Sinja Moça en haar vader is Kronhede Yildrim. Ze heeft een hele mooie warme kleur en lijn.

Safyra is de eerste poes waar we mee fokken. Zij is zeg maar de moederpoes van onze cattery. Haar eerste nestje kreeg ze op 2 maart 2011. Het zijn twee katertjes, een wildkleur en een sorrel. De vader van dit stel is Aygo of Bahir Dar, ook in ons bezit.

Safyra is een echt aandachtstrekkertje en knuffelkont. Als zij geaaid wil worden, dan laat ze dit ook wel heel goed aan je merken. Zo loopt ze, zonder zich te schromen, rustig ove rhet toetsenbord van je laptop of stoort je tijdens het krant lezen.


Naam: Jethro's Sinja Safyra
Ras: Abessijn
Geslacht: Poes
Kleur: Wildkleur (Aby N)
Geboren: 21 december 2009
Stamboeknummer: NL.FE.L09.ABY.018.1

Stamboom van Jethro's Sinja Safyra


Zoeken met Google

Categories

Google
WWW Cattery Sisay